Νέα απειλή για αποχώρηση από την Ευρωλίγκα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος

Με αποχώρηση από τη Euroleague απείλησε εκ νέου o «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με αναρτήσεις του στο Instagram. Στη Βαρκελώνη, κατά το έκτακτο συμβούλιο, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος παρέστησαν εκθέτοντας τις θέσεις και τις προτάσεις των «πράσινων», οι οποίες δεν έγιναν αποδεκτές από το συμβούλιο των μετόχων.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Μάνος Παπαδόπουλος έκαναν πρόταση μομφής κατά του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, θέτοντας θέμα ψηφοφορίας για αλλαγή του το καλοκαίρι. Αν και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγραψε στο Instagram πως «ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί όπου το μπάσκετ θα έπρεπε να βρίσκεται πάντα… οριστικό!», δηλαδή στη FIBA, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει προβεί σε σχετική ανακοίνωση μέχρι στιγμής.
Ουσιαστικά, ο Τζόρντι Μπερτομέου αρνήθηκε να τεθούν προς ψηφοφορία τα αιτήματα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς και για το θέμα της δικής του παρουσίας στη θέση του εκτελεστικού διευθυντή της Euroleague. Η πλειονότητα των εκπροσώπων των ομάδων πήρε τη θέση του Μπερτομέου, ως προς την ανάγκη για συμμόρφωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τους κανόνες της Euroleague.
Οι εξελίξεις αυτές δείχνουν πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να καταβάλει το ποσό που απαιτείται για να «σπάσει» το εγγυημένο συμβόλαιο με τη Euroleague, το οποίο ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Νέα απειλή για αποχώρηση από την Ευρωλίγκα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος appeared first on sports.ert.gr.

2018-04-12 16:53:19

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ