Νέα προγράμματα κινητής Cosmote Gigamax για ιδιώτες και επιχειρήσεις

Η Cosmote ανακοίνωσε τη νέα σειρά προγραμμάτων συμβολαίου Gigamax για ιδιώτες και επιχειρήσεις δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να απολαμβάνουν τον κόσμο του Internet ακόμη πιο ελεύθερα, με τιμές που ξεκινούν από 25 ευρώ.

Επιλέγοντας -σύμφωνα με τις ανάγκες τους- ένα από τα νέα οικιακά προγράμματα της Cosmote, οι συνδρομητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε: 

•           Περισσότερα (1GB, 5GB, 10GB, 20GB) έως και απεριόριστα ενσωματωμένα data για χρήση Internet από το κινητό, χωρίς όρια στην ταχύτητα πρόσβασης.

•           Διπλασιασμό των ενσωματωμένων data για τους συνδρομητές που συνδυάζουν κινητό και σταθερό, μέσω του Cosmote One.

•           Απεριόριστες κλήσεις προς Cosmote.

•           Περισσότερα έως και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς εθνικά δίκτυα.

•           Νέες υπηρεσίες προστασίας από ανεπιθύμητες χρεώσεις, για τον πλήρη έλεγχο του λογαριασμού των συνδρομητών.

•           Δωρεάν χρήση των ενσωματωμένων data και λεπτών ομιλίας των προγραμμάτων εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Περισσότερες πληροφορίες και οι τιμές των οικιακών προγραμμάτων εδώ.

«Πιστοί στο όραμά μας για έναν κόσμο καλύτερο με τη δύναμη της τεχνολογίας, στην Cosmote εργαζόμαστε για τη νέα ψηφιακή πραγματικότητα, όπου όλοι οι συνδρομητές μας θα μπορούν να απολαμβάνουν τον κόσμο του  Internet ακόμα πιο ελεύθερα, με απεριόριστα δεδομένα στο κινητό, περισσότερες παροχές και σύμμαχο την αξεπέραστη ποιότητα του δικτύου Cosmote», ανέφερε ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment του Ομίλου ΟΤΕ.

Τα νέα προγράμματα για τις επιχειρήσεις είναι διαθέσιμα μέσα από 6 διαφορετικές επιλογές, που προσφέρουν:

•           Περισσότερα (3GB, 5GB, 10GB, 20GB) έως και απεριόριστα ενσωματωμένα data για χρήση Internet από το κινητό χωρίς όρια στην ταχύτητα πρόσβασης.

•           Τη νέα υπηρεσία Data Boost, που δίνει τη δυνατότητα ενεργοποίησης απεριόριστων δεδομένων στο κινητό για 24 ώρες, πλέον των ενσωματωμένων data του προγράμματος, μέσω My Cosmote App.

•           Περισσότερα έως και απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα κινητής στη Ελλάδα.

•           Έως και απεριόριστες κλήσεις προς την Ε.Ε., αλλά και έως 1000 λεπτά δωρεάν προς διεθνείς προορισμούς.

•           Δωρεάν χρήση των ενσωματωμένων data και λεπτών ομιλίας των προγραμμάτων εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.

•           Δωρεάν Cosmote Travel Pass, για να αξιοποιούν οι επαγγελματίες τις παροχές του προγράμματός τους και σε χώρες εκτός Ε.Ε. σαν να βρίσκονται στην Ελλάδα.

•           Δωρεάν  την υπηρεσία Cosmote Mobile Security, για ενισχυμένη προστασία του smartphone, αλλά και των αρχείων της επιχείρησης, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογής.

Περισσότερες πληροφορίες και οι τιμές των εταιρικών προγραμμάτων εδώ.

«Η πρόσφατη υγειονομική κρίση έφερε ακόμη πιο ψηλά την ανάγκη των επιχειρήσεων για αδιάλειπτη επικοινωνία, υψηλές ταχύτητες Internet και αξιόπιστη κάλυψη παντού στην Ελλάδα. Η νέα σειρά προγραμμάτων της Cosmote απαντά σε αυτή την ανάγκη, προσφέροντας ακόμη περισσότερα στις επιχειρήσεις», δήλωσε από πλευράς του ο Chief Commercial Officer Business Segment Ομίλου ΟΤΕ, Γρηγόρης Χριστόπουλος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ