Νέα συνάντηση Βασιλειάδη με Σούπερ Λίγκα την Δευτέρα 2 Ιουλίου

Συνάντηση με τη Super League θα έχει την προσεχή Δευτέρα (2/7) ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.
Ο πολιτικός προϊστάμενος του ελληνικού αθλητισμού θα δεχθεί τους εκπροσώπους της διοργανώτριας στο γραφείο του, καθώς τους προσκάλεσε για το απόγευμα (16:00). Είναι, όμως, απορίας άξιο τι μπορεί να διαφοροποιήσει τη δημιουργηθείσα κατάσταση, μετά το «όχι» της Λίγκας στην πρότασή του για αναδιάρθρωση και την επισήμανση του κ. Βασιλειάδη ότι αποδέχθηκε μεν το αίτημα για συνάντηση, παρότι «δεν μπορώ να βρω τον λόγο μιας νέας συνάντησης».
Στη δήλωσή του ο υφυπουργός διευκρινίζει, επίσης, ότι δεν ισχύει τίποτα άλλο από την πρόταση που έχει καταθέσει, από τη στιγμή που δεν έγινε δεκτή η πρότασή του. Η ανακοίνωση του κ. Βασιλειάδη:
«Αγαπητέ κ. Διευθύνοντα,
Έλαβα γνώση του αιτήματός σας προς συνάντηση. Στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας αντιπαρέρχομαι τα όσα προσβλητικά έχουν διαρρεύσει από τη συνεδρίαση του οργάνου στα περί εκβιασμών κτλ.
Η πρόταση που σας μετέφερα την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 και την οποία συζητήσαμε εκτενώς, ήταν σαφής και εντός συγκεκριμένου πλαισίου. Αντιλαμβάνονται ότι αυτή δεν έγινε αποδεκτή, γεγονός απολύτως σεβαστό στο πλαίσιο του αυτοδιοικήτου. Ελπίζω ότι αντίστοιχα σεβαστό γίνεται και το γεγονός ότι το πλαίσιο για οποιαδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο αρωγή εκ μέρους της Πολιτείας, γίνεται με τους όρους που η ίδια ορίζει.
Υπό αυτό το πρίσμα, μολονότι δεν μπορώ να βρω τον λόγο μιας νέας συνάντησης, αποδέχομαι το αίτημά σας και σας καλώ στα γραφεία της ΓΓΑ τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018 και ώρα 16:00 για να με ενημερώσετε και επίσημα για την απόρριψη της προτάσεώς μου».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-06-29 21:03:58

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ