Νέο παγκόσμιο ρεκόρ η Κέλι ΜακΚίον

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 200μ ύπτιο σε 25άρα πισίνα σημείωσε η Κέιλι ΜακΚίον στο εικονικό εθνικό πρωτάθλημα Αυστραλίας που διεξάγεται στο Μπρισμπέιν.

Η 19χρονη κολυμβήτρια, η οποία διεκδικεί τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, κάλυψε την απόσταση σε 1:58.94 και «κατέβασε» κατά περίπου τρία δέκατα του δευτερολέπτου το προηγούμενο παγκόσμιο ρεκόρ, που «κρατούσε» από το 2014 η Κατίνκα Χόζου από την Ουγγαρία (1:59.23).

«Ανυπομονούσα να δω τι θα μπορούσα να πετύχω μετά από σκληρή προπόνηση μέσα στην χρονιά. Η 25άρα πισίνα είναι κάτι που δεν κάνουμε πολύ συχνά» επισήμανε η νεαρή Αυστραλή και συμπλήρωσε:

«Πήγα προς τους συναθλητές μου και τον προπονητή μου και είπαν: “μόλις έκανες παγκόσμιο ρεκόρ!” κι εξεπλάγην. Το έμαθα παρά μόνο μερικά λεπτά αργότερα».

Το εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης της Αυστραλίας σε 25άρα πισίνα «μετακόμισε» φέτος σε μια εικονική πλατφόρμα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με τους κολυμβητές να μετέχουν ταυτόχρονα σε πισίνες στο Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη, το Μπρισμπέιν, το Περθ και το Χόμπαρτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ