Νικήτας Κακλαμάνης: Το μεταναστευτικό Θα εξελιχθεί σε «Πρέσπες» της ΝΔ

Τη στιγμή που η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα ο Νικήτας Κακλαμάνης επαναφέρει το ζήτημα του προσφυγικού μεταναστευτικού μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha και τονίζοντας ότι μπορεί να καταστεί πρόβλημα για τη Νέα Δημοκρατία όπως η συμφωνία των Πρεσπών για τον ΣΥΡΙΖΑ

Επαναφέρει στη συζήτηση το μεταναστευτικό ως πολιτικό κίνδυνο για την κυβέρνηση και τη Νέα Δημοκρατία ο Νικήτας Κακλαμάνης τονίζοντας, ότι αν δεν υλοποιηθεί το σχέδιο που έχει ξεκινήσει, τότε θα μετατραπεί σε «Πρέσπες» για την κυβέρνηση.

«Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση κινδυνεύουμε σαν κυβέρνηση να υποστούμε πολιτικό κόστος μεγαλύτερο από αυτό που υπέστη ο ΣΥΡΙΖΑ με τις Πρέσπες. Το μεταναστευτικόπροσφυγικό θα γίνουν οι «Πρέσπες» της ΝΔ», τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της ΝΔ, στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής»: «Το θετικό είναι ότι έγινε το πρώτο βήμα με την ενοποίηση των 5 νόμων και η νομοθεσία για το άσυλο κλπ, τα αποτελέσματα για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θα τα δούμε πριν από τον Μάρτιο. Το τι γίνεται στον Έβρο το γνωρίζουν τα αρμόδια υπουργεία. Ο Έβρος δεν μπορεί να φυλάσσεται παρά μόνο από τον στρατό, διότι μόνο αυτός ξέρεις και τα φανερά και τα κρυφά περάσματα. Επίσης, προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συστηματικά άφησε να καταρρεύσει ο φράχτης.Υπήρξε ανασταλτικός παράγοντας. Βοηθούσε. Προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να φτιαχτεί, αν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ