Ντεμπελέ: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»

Αποφασισμένος να επιστρέψει στην ενεργό δράση το συντομότερο δυνατό είναι ο Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος πρόλαβε να παίξει μόλις λίγα λεπτά στο ματς της Γαλλίας με την Ουγγαρία (2η αγωνιστική) και τραυματίστηκε σοβαρά στο δικέφαλο.

Ο Γάλλος διεθνής επιθετικός της Μπαρτσελόνα θα μπει στο χειρουργείο και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από περίπου 4 μήνες. Ο αποκλεισμός του από τη συνέχεια του Euro 2020 σαφώς και τον στεναχώρησε, ωστόσο, όπως ο ίδιος αναφέρει στην ανάρτησή του στο Instagram, είναι αποφασισμένος να επιστρέψει ακόμη πιο δυνατός.

Έγραψε χαρακτηριστικά: «Γεια σε όλους. Όπως ίσως έχετε διαβάσει ή ακούσει, αποχωρώ από την ομάδα της Γαλλίας. Είναι απλώς ένα αντίο, όπως λένε! Θα επιστρέψω όπως πάντα, ακόμα πιό δυνατός. Οι δοκιμασίες αυτές, με κάνουν να ωριμάζω.

Οι εβδομάδες που περάσαμε στις προπονήσεις ξεπερνώντας τους εαυτούς μας, μας ενώνουν όπως ποτέ άλλοτε. Αυτή η ομάδα είναι ισχυρή και το ξέρω. Γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον. Από σήμερα λοιπόν, γίνομαι ένα μαζί σας και θα είμαι ο πρώτος υποστηρικτής των Blues!

Πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που αρχίσαμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, όπως πάντα. Με εμπιστεύονται και τους εμπιστεύομαι! Όσο για εμένα, σας λέω ότι πολύ σύντομα θα είμαι στο γήπεδο και σας ευχαριστώ για την απαραίτητη υποστήριξή σας»…