Ούτε με Μονπελιέ παίζει ο Μέσι

Ούτε στον αυριανό (25/9) αγώνα με τη Μονπελιέ θα παίξει ο Λιονέλ Μέσι, όπως ανακοίνωσε η Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Αργεντινός άσος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο αριστερό γόνατο και δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι της 8ης ημέρας του Σαμπιονά.

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του και το σούπερ ντέρμπι της Τρίτης (28/9) με τη Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League, καθώς η κατάστασή του θα επανεξεταστεί την Κυριακή.

Ο «Ψύλλος» έχει παίξει μόλις δύο αγώνες ως βασικός, αφότου η Παρί τον απόκτησε ελεύθερο από την Μπαρτσελόνα, τον περασμένο μήνα.

Στο ντέρμπι της περασμένης Κυριακής (19/9) με τη Λιόν ο Μέσι αντικαταστάθηκε στο β΄ μ΄ςερος και δεν έκρυψε τη δυσφορία του προς τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ενώ ήταν εκτός αποστολής την Τετάρτη στη νίκη της ομάδας του επί της Μετς (2-1).

Εκτός πλάνων για το παιχνίδι με τη Μονπελιέ παραμένουν επίσης ο Σέρχιο Ράμος (που ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο με τη γαλλική ομάδα) και ο Μάρκο Βεράτι.

Ο Ιταλός μέσος, πάντως, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την Κυριακή και είναι πολύ πιθανό να είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τη Σίτι.

Πηγή: AFP