Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο τού Μαρσέλο

Ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονζάλεθ, παραχώρησε συνέντευξη στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό Onda Cero, προκειμένου να μιλήσει για την απόφαση να επιστρέψει στην Ελλάδα και να σχολιάσει τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

«Είμαι χαρούμενος κι ενθουσιασμένος γιατί είμαι παθιασμένος με το επάγγελμά μου, έχω πάθος με την προπόνηση. Δεν έγινα προπονητής για να προπονώ μεγάλες ομάδες, αλλά έχω προετοιμασθεί σε περίπτωση που κάποιος με καλέσει», είπε ο παλαίμαχος θρύλος.

«Αυτοί που διοικούν, έχουν τους συνεργάτες τους. Είναι κοντά στους ανθρώπους με τους οποίους έχουν συνεργασθεί. Εάν ο Ραμόν Μεντόζα ήταν πρόεδρος όταν άφησα το ποδόσφαιρο, σίγουρα θα είχα γίνει προπονητής ή αθλητικός διευθυντής. Κοιτάξτε την περίπτωση του Ζιντάν που έφτασε στο πρώτη ομάδα με τον Φλορεντίνο και κατάκτησε τρία Champions League».

Ακολούθως, ρωτήθηκε για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό. «Ο κόσμος ήταν εξαιρετικά ευγενικός μαζί μου, είμαι σε έναν καλό σύλλογο και σε ένα καλό πρωτάθλημα», απάντησε.

Όσο για τον αντίκτυπο του Μαρσέλο; «Δεν μπορείτε να φαντασθείτε πώς είναι ο Μαρσέλο εδώ για τον κόσμο. Σήμερα έκανε την πρώτη του προπόνηση με όλους. Ο κόσμος είναι πολύ ενθουσιασμένος για το ντεμπούτο του. Του έχω πει, ότι πρέπει να είναι καλά, δεν μπορεί να παίξει με κανέναν άλλο τρόπο».