Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε τα άπαντα των ψεμάτων που εκστομίζει όλη την τετραετία

Για «ουρανομήκη ψέματα» κατηγόρησε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή.

«Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε σε μία ομιλία του, τα άπαντα των ψεμάτων που εκστομίζει όλη την 4ετία. Καταφεύγει σε αλλεπάλληλα ουρανομήκη ψέματα, γιατί δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια που τον συντρίβει ηθικά και πολιτικά» ανέφερε. Όπως είπε ο κ. Οικονόμου, «η αλήθεια των γεγονότων δείχνει πόσο αποτυχημένος Πρωθυπουργός υπήρξε. Κι η αλήθεια των γεγονότων δείχνει ότι δεν έχει τίποτα χρήσιμο να εισφέρει στο αύριο, γιατί υστερεί σε κάθε επίπεδο έναντι του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Ο κ. Τσίπρας, στις 21 Μαΐου, θα καταλάβει ότι η επανάληψη δεν μετατρέπει τα ψέματα σε αλήθεια. Θα καταλάβει οτι απέναντι στην υποτίμηση της νοημοσύνης του λαού μας αλλά και τη περιφρόνηση της πραγματικότητας η Ελλάδα θα προχωρήσει τολμηρά, σταθερά, μπροστά» σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σε ό,τι αφορά την τροπολογία-«μπλόκο» στο κόμμα Κασιδιάρη ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως η κυβέρνηση ανέμενε ότι έστω και την τελευταία στιγμή ο κ. Τσίπρας θα συναινούσε στο να υψωθεί ένα τείχος απέναντι στη συμμετοχή εγκληματικής οργάνωσης στις εκλογές. «Δεν το έκανε. Επέλεξε να μην σταθεί απέναντι τους. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Τον αφήνουμε στην κρίση των δημοκρατικών πολιτών» κατέληξε.