Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση με Βεζένκοφ

Η επέκταση της συνεργασίας Ολυμπιακού και Σάσα Βεζένκοφ έκαβε επίσημη υπόσταση με την υπογραφή του νέου συμβολαίου, που δεσμεύει τον διεθνή φόργουορντ έως το 2024 και τη συνακόλουθη ανακοίνωση.

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Σάσα Βεζένκοφ. Το μεσημέρι της Πέμπτης (23/09) ο 26χρονος φόργουορντ συναντήθηκε με τους Προέδρους της ομάδας μας, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο που τον κρατά “δεμένο” στο μεγάλο Λιμάνι μέχρι το καλοκαίρι του 2024!», ανακοίνωσε η πειραϊκή ομάδα.

Μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας ο Βεζένκοφ δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ (www.olympiacosbc.gr) «πάρα πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να είμαι μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού!».

«Θέλω να ευχαριστήσω τους προέδρους, την ομάδα, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου για την ως τώρα κοινή διαδρομή και τη στήριξη. Ευελπιστώ πως το μέλλον, με πολλή σκληρή δουλειά, θα είναι καλύτερο. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια, ούτε πολλά, όμως, το πιστεύω αυτό», συνέχισε ο αθλητής.

Και συμπλήρωσε: «Επίσης θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και το στενό μου περιβάλλον που με στήριξε και με στηρίζει και στις χαρούμενες, αλλά κυρίως στις δύσκολες στιγμές. Και φυσικά ευχαριστώ τον κόσμο του Ολυμπιακού για την στήριξη και σε προσωπικό επίπεδο, αλλά και στην ομάδα. Τον τελευταίο χρόνο λόγω της πανδημίας οι φίλαθλοί μας δεν μπορούσαν να είναι κοντά μας, τους περιμένουμε, όμως, πλέον στο γήπεδο αρχής γενομένης από το πρώτο επίσημο παιχνίδι στη μία Οκτώβρη. Έχουμε ανάγκη να είναι στο πλευρό μας, για να μας βοηθήσουν όπως κάνουν πάντα».