Ο Ποστέκογλου εργάζεται για επαναφορά της Σέλτικ στην κορυφή

0
18

Έξι συνεχείς νίκες, συμπεριλαμβανομένων των θριάμβων με σκορ 6-0 στο πρωτάθλημα, θα μπορούσαν να περιορίσουν τις αμφιβολίες ότι ο Αγγελος Ποστέκογλου είναι ο άνθρωπος που θα οδηγήσει τη Σέλτικ στην κορυφή του ποδοσφαίρου της Σκωτίας.

Αλλά η πρώτη πραγματική δοκιμασία για τον γεννημένο στην Αθήνα (27/8/1965) και μεγαλωμένο στην Αυστραλία (από 5 ετών) νέο προπονητή της Σέλτικ, θα έρθει την ερχόμενη Κυριακή, όταν η Σέλτικ θα αντιμετωπίσει τους Ρέιντζερς στο πρώτο Old Firm της σεζόν.

Ο Ποστέκογλου προσλήφθηκε ύστερα από την αποχώρηση του Νιλ Λένον μετά την «παράδοση» του τίτλου από τη Σέλτικ πέρυσι στην ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ, καθώς τα όνειρα ενός ρεκόρ 10ου σερί πρωταθλήματος διαψεύστηκαν.

«Κάνουμε φοβερή δουλειά, το προσωπικό δουλεύει πολύ σκληρά. Για να είμαστε δίκαιοι, δεν προπονούμαστε πολύ και νομίζω ότι εξαιτίας αυτού οι παίκτες εξακολουθούν να αισθάνονται καλά πηγαίνοντας στα παιχνίδια», είπε ο Ποστέκογλου.

«Μπορεί να πείτε ότι είμαι λίγο αλαζόνας όταν λέω ότι θα βελτιωθούμε αφού κερδίσαμε με 6-0, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή αυτού που προσπαθούμε να χτίσουμε. Σίγουρα θα υπάρξουν προκλήσεις στην πορεία. Αυτό που συμβαίνει μετά από μέρες όπως σήμερα, είναι ότι οι παίκτες ενθαρρύνονται και θέλουν περισσότερα», πρόσθεσε.

Πηγή: Reuters