Ο Ροτζέριο Σένι νέος τεχνικός της Σάο Πάουλο

Ο Ροτζέριο Σένι είναι ο νέος προπονητής της Σάο Πάουλο, παίρνοντας τη θέση του Ερνάν Κρέσπο.

Ο θρυλικός Βραζιλιάνος παλαίμαχος διεθνής τερματοφύλακας, πασίγνωστος και ως δεινός… σκόρερ από εκτελέσεις φάουλ και πέναλτι, συμφώνησε να επιστρέψει στο σύλλογο ως τον Δεκέμβριο του 2022.

Αυτό είναι το δεύτερο πέρασμα του πρώην τερματοφύλακα-γκολτζή και νυν πρωταθλητή Βραζιλίας, που ήταν υπεύθυνος της ομάδας των «τρικολόρ» το 2017.

«Έπρεπε να πάρουμε μια γρήγορη απόφαση και, σύμφωνα με τη συλλογιστική μας και τη διάγνωση ολόκληρου του ποδοσφαιρικού τμήματος, η σωστή επιλογή ήταν ο Ροτζέριο Σένι. Το είχα ήδη ξεκαθαρίσει ότι σε περίπτωση κενής θέσης αυτός θα ήταν η πρώτη μας εναλλακτική λύση, αν ήταν διαθέσιμος. Ως καλός άνδρας της Σάο Πάουλο, δεν χρειάστηκε πάνω από 15 λεπτά για να κάνει αυτό το ταξίδι στο σπίτι του», δήλωσε ο πρόεδρος Χούλιο Κασάρες.

Ο Σένι θα οδηγήσει την ομάδα στο σημερινό αγώνα στο «Μορουμπί», εναντίον της Σεαρά. «Η εικόνα του Ροτζέριο συνδέεται άμεσα με το σύλλογο. Επειδή ένιωθε σαν στο σπίτι του, ήθελε να ξεκινήσει αμέσως δουλειά. Εκμεταλλεύομαι επίσης την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Ερνάν Κρέσπο και το επιτελείο του για τις υπηρεσίες τους, την αφοσίωση και τον τίτλο του “Παουλιστάο”», συμπλήρωσε ο Κασάρες.