Ο Τάιγκερ Γουντς στο γήπεδο οκτώ μήνες μετά το ατύχημά του

0
20

Θύμα ενός πολύ σοβαρού τροχαίου ατυχήματος τον περασμένο Φεβρουάριο, ο Τάιγκερ Γουντς εμφανίστηκε σε ένα γήπεδο του γκολφ, για πρώτη φορά από την αρχή της μακράς ανάρρωσής του.

Όπως είναι φυσικό δεν χρειάστηκε πολύ για να δημιουργηθεί ένας… πανικός στο διαδίκτυο, μαζί με την επανεκκίνηση της φήμης για την (υποθετική) επιστροφή του Αμερικανού σταρ, του οποίου κάθε έξοδος ελέγχεται καθώς οι εμφανίσεις του είναι σπάνιες.

Αλλά ο Τάιγκερ Γουντς δεν ήταν στη Φλόριντα για να παίξει. Πήγε εκεί για να παρακολουθήσει τον γιο του, Τσάρλι, να αγωνίζεται.

Η φωτογραφία στην οποία εμφανίζεται με κάλτσα συμπίεσης στο δεξί πόδι φαίνεται να υποδηλώνει ότι η διαδικασία αποκατάστασης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Την τελευταία φορά που φωτογραφήθηκε, εν αγνοία του, με τη σύζυγό του στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, ο Τάιγκερ Γουντς εξακολουθούσε να στηρίζεται σε πατερίτσες για να περπατήσει.

Είναι η φωτογραφία παραπλανητική και ο Γουντς μπορεί να βρει υποστήριξη στο μπαστούνι του γκολφ για να σταθεροποιηθεί; Πιθανό… Μόνο που μια άλλη φωτογραφία τον δείχνει όρθιο, χωρίς το παραμικρό τεχνούργημα. Όλα δείχνουν, επομένως, ότι είναι σε θέση να κινηθεί πιο εύκολα από πριν.

Ο Τάιγκερ Γουντς έχει προχωρήσει πολύ μετά από χειρουργική επέμβαση για πολλαπλά ανοιχτά κατάγματα στο δεξί πόδι, που απαιτούσαν εισαγωγή μεταλλικής ράβδου στην κνήμη και βίδες για την ενίσχυση των οστών του ποδιού και του αστραγάλου.

Μετά από τρεις εβδομάδες στο νοσοκομείο, ο Τάιγκερ Γουντς επέστρεψε στο σπίτι του, στη Φλόριντα, για να ξεκινήσει την ανάρρωσή του.

Στις αρχές Απριλίου η αστυνομία είχε διαπιστώσει ότι ο Γουντς, από τους πιο διάσημους αθλητές στον κόσμο, οδηγούσε με «επικίνδυνη ταχύτητα» που πλησίαζε το διπλάσιο του επιτρεπόμενου ορίου κατά τη διάρκεια του ατυχήματός του.

Το όχημα του αστέρα του γκολφ είχε βγει εκτός δρόμου, πριν κυλήσει αρκετές φορές στο Ranchos Palos Verdes, κοντά στο Λος Άντζελες και ο 45χρονος Τάιγκερ Γουντς είχε σπάσει το δεξί πόδι του.