Πέθανε από ανακοπή καρδιάς 23χρονος διαιτητής

0
19

Το ελληνικό ποδόσφαιρο και η διαιτησία θρηνούν τον αιφνίδιο θάνατου του διαιτητή Γιάννη Καμπαρντίνα, ο οποίος σε ηλικία μόλις 23 ετών άφησε την τελευταία του πνοή από ανακοπή καρδιάς.

Ο εκλιπών καταγόταν από τη Θεσσαλονίκη, σπούδαζε στις Σέρρες και βρισκόταν στον αθλητισμό ως μέλος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Σερρών, που ενημέρωσε για την τραγική είδηση.

Η ανακοίνωση του Συνδέσμου: «Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να εκφράσουν αυτά που νιώθουν, όσοι βρέθηκαν στον ίδιο αγωνιστικό χώρο και συνεργάστηκαν με τον Γιάννη. Σύσσωμοι οι Σερραίοι διαιτητές, δια του Πρόεδρου του Σ.Δ.Π. Σερρών κ. Αμυγδαλή Γεώργιου, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Σ.Δ.Π.Σ. και της Επιτροπής Διαιτησίας, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και οδύνη προς την οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση τους προς αυτούς.

Δυστυχώς, η οικογένεια της Σερραϊκής Διαιτησίας έγινε ακόμη φτωχότερη από την απώλεια ενός ακόμη μέλους της τα τελευταία χρόνια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο Γιάννη, ας είναι αυτή η τελευταία απώλεια που μετράει ο Σ.Δ.Π. Σερρών».