Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών

Στην εντατικοποίηση των δράσεων πρόληψης των εξαρτήσεων αναφέρεται ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, στο μήνυμά του με αφορμή την 26η Ιουνίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Ο κ. Ντέμπλας τονίζει την ανάγκη στήριξης των νέων μέσα από πρωτοβουλίες, οι οποίες θα τους οδηγήσουν σε ασφαλή “μονοπάτια” μακριά από κάθε κακοτοπιά.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου:

“Για μία ακόμη φορά οι αριθμοί που δόθηκαν στη δημοσιότητα με αφορμή την 26η Ιουνίου, αναδεικνύουν το μέγεθος της εξάπλωσης της μάστιγας των εξαρτήσεων και κυρίως της χρήσης ναρκωτικών ουσιών σε διεθνές επίπεδο.

Ιδιαίτερα ευάλωτη είναι η νεολαία μας, καθώς αποτελεί εύκολο στόχο όλων εκείνων που με ύπουλο τρόπο επιχειρούν να καταστρέψουν τα όνειρά τους, το μέλλον τους.

Ως Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε ιερό καθήκον να απομακρύνουμε τη νέα γενιά από αυτούς τους επικίνδυνους δρόμους. Οφείλουμε να συνεργαστούμε με όλους τους φορείς στον τομέα της πρόληψης. Να εντατικοποιήσουμε κάθε δράση προς όφελος των τοπικών κοινωνιών, που θα οδηγήσει τους νέους μας σε ασφαλή “μονοπάτια” μακριά από κάθε κακοτοπιά”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ