Παναγόπουλος: Ο υφυπουργός να διορθώσει το λάθος

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου, στη μείωση της ετήσιας επιχορήγησης για το 2020 στις αθλητικές ομοσπονδίες.

Σε γραπτή δήλωσή του, καλεί τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να αποκαταστήσει «το λάθος», όπως το χαρακτηρίζει, υπογραμμίζοντας ότι «αν δεν το πράξει, θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις αρνητικές επιπτώσεις της απόφασής του συνολικά στον ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα στον ελληνικό στίβο».

«Ο υφυπουργός Αθλητισμού επιδιώκει τη διακοπή της δραστηριότητας του ελληνικού στίβου;», αναρωτιέται ο κ. Παναγόπουλος.

«Πρόκειται για τεράστιο λάθος, που θα έχει εξαιρετικά αρνητικές επιπτώσεις στον Ελληνικό Αθλητισμό. Οι επιπτώσεις αυτές θα είναι ακόμα μεγαλύτερες στον ΣΕΓΑΣ, του οποίου η επιχορήγηση μειώθηκε κατά 422.000 ευρώ (13%)».

Και η δήλωση συνεχίζει: «Ο σημερινός Υφυπουργός Αθλητισμού, που γνωρίζει καλά όλα αυτά, επιδιώκει να διακοπεί η στήριξη αθλητών και προπονητών [..] Τελικά, επιδιώκει τη διακοπή της δραστηριότητας του Ελληνικού στίβου για το 2020;».

Για να καταλήξει: «Ελπίζω ότι δεν επιδιώκει τίποτα απ’ όλα αυτά και θα το αποδείξει, αποκαθιστώντας άμεσα το λάθος. Αν δεν το πράξει, θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις αρνητικές επιπτώσεις της απόφασης του συνολικά στον Ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα στον Ελληνικό στίβο».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ