Παναθηναϊκός: «Πλέον, όλοι απλά γελάνε…»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν άφησε αναπάντητες τις ανακοινώσεις του Ολυμπιακού, υπογραμμίζοντας σε δική της ότι η «ερυθρόλευκη» διοίκησή… «προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα» ενόψει των τελικών της Α1.
Οι «πράσινοι» επισήμαναν στην ανακοίνωση τους ότι… «η σιωπή μας και η συνεχής διάθεση απο πλευράς μας για «ήσυχους» αγώνες, εκλαμβάνεται ως αδυναμία», ενώ αναφερόμενοι στον Ολυμπιακό, τόνισαν ότι… «έχουν έτοιμο άλλοθι στην διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία».
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός καταλήγει: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουν αποδείξει πολλάκις ότι τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και δυσφημιστικά για το άθλημα παραληρήματα δεν περνάνε ατιμώρητα».
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:
«Φαίνεται ότι στον αντίπαλό μας στους φετινούς τελικούς, η σιωπή μας και η συνεχής διάθεση απο πλευράς μας για «ήσυχους» αγώνες, εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Για ακόμα μια φορά, λίγο πριν τους τελικούς, η διοίκησή τους προσπαθεί με κάθε τρόπο να δυναμιτίσει το κλίμα.
Πάλι, φέτος, πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα προς πάσα κατεύθυνση, προσπαθώντας να επηρεάσουν την διαιτησία υπέρ τους, αλλά ταυτόχρονα να οπλίσουν με περισσότερο μίσος τους οπαδούς τους. Όλοι θυμόμαστε πόσοι τελικοί έχουν διακοπεί στο ΣΕΦ από επεισόδια…
Επίσης, με αυτόν τον τρόπο, έχουν έτοιμο άλλοθι στην διαφαινόμενη νέα χρονιά χωρίς κάποια επιτυχία. Ας καταλάβουν ότι για το προσωπικό τους μικροσυμφέρον, διώχνουν κόσμο αλλά και χορηγούς από το άθλημα που υποτίθεται ότι αγαπάνε.
Αρχικά, οσοι δεν ήξεραν σας έβλεπαν με συμπάθεια… Στην συνέχεια, άρχισαν να καταλαβαίνουν οι πολλοί… Πλέον, όλοι απλά γελάνε…
Υ.Γ.: Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στον Αθλητικό Εισαγγελέα. Έχουν αποδείξει πολλάκις ότι τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και δυσφημιστικά για το άθλημα παραληρήματα δεν περνάνε ατιμώρητα».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Παναθηναϊκός: «Πλέον, όλοι απλά γελάνε…» appeared first on sports.ert.gr.

2018-06-02 20:04:10

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ