Παράδοση ειδών πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες του Λαυρίου

Τρείς τόνοι με είδη πρώτης ανάγκης παραδόθηκαν στη «Γιορτή αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες του Λαυρίου» το Σάββατο, 23 Ιουνίου 2018 στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων.
Ήταν μία δράση στο πλαίσιο της καμπάνιας στήριξης «Κάθε παιδί και δικό μας» που ολοκληρώθηκε στις 15/6 με την συγκέντρωση των απαραίτητων ειδών και την οποία συνδιοργάνωσαν η «Αλληλεγγύη για Όλους», ο ρ/σ «105,5 στο Κόκκινο», το portokaliradio.gr και το Συντονιστικό Κοινωνικών Ιατρείων – Φαρμακείων Αλληλεγγύης Αττικής, με τη συμμετοχή δομών κοινωνικής αλληλεγγύης.
Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές: «Πρόσφυγες κι αλληλέγγυοι συμμετείχαν σε μια γιορτή αλληλεγγύης κι ανθρωπιάς, χαράς και τραγουδιού, έχοντας τη δυνατότητα να έρθουν κοντά ο ένας στην κουλτούρα του άλλου, με στόχο την οικοδόμηση μιας κοινωνίας ανοικτής στη διαφορετικότητα, που δεν θα αφήνει χώρο στο ρατσισμό, αλλά μονάχα στην ανθρωπιά και στην αλληλοκατανόηση. Άκουσαν ζωντανή κούρδικη μουσική, ενώ τα προσφυγόπουλα που διαμένουν στο Κέντρο φιλοξενίας Λαυρίου, αφιέρωσαν τραγούδια και στίχους στην αλληλεγγύη και στην αμοιβαιότητα, αποκλειστικά για την καμπάνια «Κάθε παιδί και δικό μας».
Σχετικές ειδήσεις:
«Κάθε παιδί και δικό μας»: Καμπάνια για τα προσφυγόπουλα στο Λαύριο
Γιορτή αλληλεγγύης και ανθρωπιάς για τους πρόσφυγες του Λαυρίου

www.ert.gr

2018-06-25 14:46:42

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ