Παρελθόν (και τυπικά) από τον Ερυθρό Αστέρα ο Σάκοτα

Παρελθόν και τυπικά από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα αποτελεί ο Ντράγκαν Σάκοτα, όπως ανακοίνωσαν την Δευτέρα (8/06) οι «ερυθρόλευκοι» του Βελιγραδίου.

Εδώ κι αρκετές ημέρες είχε δει το δως της δημοσιότητας το διαφαινόμενο «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές και σήμερα επιβεβαιώθηκε με την ανακοίνωση του συλλόγου στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε.

Χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα δήλωσε μεταξύ άλλων: «Το να δουλεύω μαζί του ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Έχω δουλέψει με πολλούς προπονητές, αλλά τον λίγο χρόνο που συνεργάστηκα μαζί του έμαθα πάρα πολλά.»

Από την πλευρά του ο Σάκοτα υποστήριξε: «Ήταν σπουδαία πρόκληση για εμένα να δεχθώ την πρόταση του Ερυθρού Αστέρα 14 χρόνια μετά την παρουσία μου στην ομάδα.

Είχαμε πολλά πράγματα που έπρεπε να δουλέψουμε στην αρχή, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε. Αποχωρώ πιστεύοντας ότι πέτυχα την αποστολή μου. Προσωπικά, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα για κάποιον νεότερο, με διαφορετικές φιλοδοξίες να με αντικαταστήσει. Αποχωρώ ικανοποιημένος και θα συνεχίσω να έχω επικοινωνία με όλους.»

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις αντικαταστάτης του Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο του Αστέρα θα είναι ο Σάσα Ομπράντοβιτς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ