Παρελθόν μετά από 9 χρόνια ο Μαργαρίτης

Μετά από 9 συναπτά έτη προσφοράς στον ΠΑΟΚ, ο διεθνής πάουερ φόργουορντ, Βαγγέλης Μαργαρίτης αποτελεί παρελθόν από σήμερα (30/06) για το «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο κύριος λόγος του «διαζυγίου» ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν το οικονομικό, καθώς από τις συζητήσεις των τελευταίων ημερών δεν κατέστη δυνατό να βρεθεί μία «κοινά αποδεκτή λύση», με την ΚΑΕ να ενημερώνει για τη λύση της συνεργασίας με τον αρχηγό της ομάδας.

«Ήταν μία διαδρομή που ξεκίνησε το 2012 και είχε μία εντυπωσιακή εξέλιξη, την οποία ελάχιστοι περίμεναν. Ήταν 9 χρόνια γεμάτα έντονες συγκινήσεις, με χαρές και λύπες, στη διάρκεια των οποίων τίμησε και με το παραπάνω την ασπρόμαυρη φανέλα, έγινε αρχηγός του ΠΑΟΚ, ενώ ταυτόχρονα με την συμπεριφορά του μέσα και έξω από το γήπεδο κέρδισε με το σπαθί του μία σημαντική θέση στην ιστορία του ΠΑΟΚ, αλλά και την εκτίμηση όλης της μπασκετικής Ελλάδας.

Είμαστε υπερήφανοι που ο Βαγγέλης Μαργαρίτης φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ, έγινε μέσα από την παρουσία του στην ομάδα μας διεθνής και παράδειγμα προς μίμηση.

Δυστυχώς ήρθε η ώρα να τον αποχαιρετήσουμε. Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερες στον ΠΑΟΚ.. Σου ευχόμαστε καλή επιτυχία στο επόμενο βήμα της καριέρας σου. Η πόρτα του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα ανοικτή…»