Παρουσίασε τον Ποτσετίνο η Παρί Σεν Ζερμέν

0
23

Το νέο της προπονητή, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, παρουσίασε την Τρίτη (5/01) η Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός τεχνικός ρωτήθηκε για πολλά πράγματα, κυρίως, όμως, του ζητήθηκε να σχολιάσει την έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα για το ενδεχόμενο απόκτησης του Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, ο ίδιος απέφυγε να τοποθετηθεί και όσες φορές κλήθηκε να μιλήσει για τον συμπατριώτη του προτίμησε να κρατήσει αποστάσεις.

Όταν ρωτήθηκε να πει τη γνώμη του για το αν θα συμφωνούσε με μια ενδεχόμενη άφιξη του «ψύλλου» στη γαλλική πρωτεύουσα,ο νέος τεχνικός της Παρί απέφυγε το ερώτημα λέγοντας:

«Ο Άγιος Βασίλης μου έχει ήδη δώσει ένα δώρο επιτρέποντάς μου να βρω αυτόν το σύλλογο και να προπονήσω μια τέτοια ομάδα», δήλωσε ο Αργεντινός, που φόρεσε τη φανέλα της γαλλικής ομάδας στο διάστημα από το 2001 έως το 2003. 

«Λαμβάνω αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Νάσερ και τον Λεονάρντο, που μου έδωσαν αυτήν τη δυνατότητα. Γνωρίζουμε ότι για τα μεγάλα κλαμπ, όπως η Παρί, υπάρχουν πάντα μεταγραφικές φήμες. Μόλις έφτασα, θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ και θα δούμε αργότερα για τις φήμες», απάντησε.

Ο πρώην τεχνικός της Τότεναμ άνοιξε ξανά τον «φάκελο» Μέσι λίγες στιγμές αργότερα. Ένας δημοσιογράφος τον προκάλεσε να σχολιάσει την έκκληση του Νεϊμάρ στο πρώην συμπαίκτη και φίλο του.

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω μετά από είκοσι χρόνια, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Μετά από τρεις μέρες, είμαι ακόμα στη φάση προσαρμογής, θα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε όλα αυτά αργότερα», εξήγησε ο Ποκετίνο, χωρίς να πει πολλά περισσότερα.

Στη συνέχεια έγινε και τρίτη ερώτηση για το ίδιο θέμα, που συναρπάζει ολόκληρο τον κόσμο. Και δόθηκε μια τρίτη αόριστη απάντηση για τον εξάκις κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας». 

«Για τον Μέσι κι όλα αυτά δεν έχουμε μιλήσει, φτάσαμε μόλις στις 2 Ιανουαρίου σας υπενθυμίζω. Έχουμε πολλά πράγματα να προετοιμάσουμε από αύριο… Θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε για όλα αυτά τα θέματα. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι κάθε σπουδαίος παίκτης είναι ευπρόσδεκτος εδώ», απάντησε.