Πατροκτονία στη Ζάκυνθο – Ο δράστης κατέθεσε ότι ο πατέρας του τον κακοποιούσε σεξουαλικά (video)

Η συστηματική σεξουαλική κακοποίηση που, όπως κατέθεσε, υφίστατο τόσο αυτός όσο και τα δύο μικρότερα αδέρφια του από τον πατέρα τους, φαίνεται πως όπλισε το χέρι του 26χρονου πατροκτόνου.
Με την καραμπίνα του πατριού του σκότωσε τον πατέρα του ο 26χρονος και σύμφωνα με όσα κατέθεσε στην Ασφάλεια Ζακύνθου κακοποιούσε τον ίδιο όταν ήταν μικρός, ενώ την ίδια κατάσταση βίωναν και τα δύο ανήλικα αδέρφια του όπως αντιλήφθηκε τους τελευταίους έξι μήνες που επισκέπτονταν πιο συχνά το σπίτι που ζούσαν με τον πατέρα τους.
Ο δράστης είχε προμελετήσει το έγκλημα και παγίδεψε τον 70χρονο συνταξιούχο ταχυδρόμο ώστε να γλυτώσει τα αδέρφια του, όπως είπε στους αστυνομικούς, από τον εφιάλτη που ζούσαν. Τέσσερις ημέρες πριν τη δολοφονία τηλεφώνησε στον πατέρα του και του είπε ότι εκπλήρωσε την επιθυμία του και θα του φέρει τη γυναίκα που του ζήτησε για να συνευρεθεί ερωτικά. Έκλεισαν ραντεβού για να συναντηθούν στην περιοχή Άγ. Ηλίας στο χωρίο Βολίμες στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής.
Πρώτος σύμφωνα με την αστυνομία πήγε ο 70χρονος αλλά επειδή καθυστέρησε ο γιος του, του τηλεφώνησε τέσσερις φορές στο κινητό του τηλέφωνο και αυτό προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου. Με καθυστέρηση 20 λεπτών έφτασε ο 26χρονος και με την επαναληπτική καραμπίνα πυροβόλησε τρεις φορές τον πατέρα του και τον τραυμάτισε θανάσιμα.
Ο δράστης επέστρεψε στο σπίτι του, η αστυνομία τον προσήγαγε ως ύποπτο και μετά από αντιφάσεις που έπεσε, ομολόγησε το στυγερό έγκλημα. «Μου έκανε τη ζωή κόλαση», είπε στους αξιωματικούς που τον ανέκριναν.
Αύριο ο δράστης θα οδηγηθεί στον ανακριτή Ζακύνθου.

Πηγή: ΕΡΤ1
Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντηςwww.ert.gr

2018-05-31 21:31:28

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ