Πολιτική κόντρα για την «καθαρή έξοδο» από τα μνημόνια (video)

Aνεβάζει κατακόρυφα το πολιτικό θερμόμετρο το θέμα της καθαρής εξόδου από τα μνημόνια. Πρόκειται για φούσκα, είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, και ζήτησε εκλογές, ενώ ανάλογες είναι οι ανακοινώσεις των άλλων κομμάτων. Δηκτικό ήταν το σχόλιο του Μαξίμου που παρέπεμψε στις χθεσινές δηλώσεις Γιούνκερ, που είπε χτες ότι δεν υπάρχει προληπτική γραμμή και κάνουμε τα πάντα για καθαρή έξοδο.

Το Μέγαρο Μαξίμου άφησε αιχμές για τη στάση ορισμένων Μέσων Ενημέρωσης σε σχέση με την «καθαρή έξοδο», όσο και για την ερμηνεία των δηλώσεων Τσακαλώτου στους FT. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε ότι αυτά που είπε ο κ. Τσακαλώτος ισχύουν και για τις άλλες χώρες.
Προσφυγή στις κάλπες το φθινόπωρο ζήτησε ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης λέγοντας χαρακτηριστικά «αν θεωρούν ότι τελείωσαν τα μνημόνια, να ρωτήοουν το λαό». Το Μέγαρο Μαξίμου ήταν δηκτικό στις ανακοινώσεις του τόσο για τη στάση ορισμένων μέσων ενημέρωσης όσο και του κ. Μητσοτάκη, για τον οποίο είπε ότι σβήνουν και οι τελευταίες ελπίδες του κ. Μητσοτάκη να αποτύχει η κυβέρνηση.
Δεν υπάρχει καθαρή έξοδος, υποστηρίζουν Γεννηματά-ΚΚΕ.
Πηγή: ΕΡΤ
Ρεπορτάζ: Γιώργος Παντελάκης
Σχετική είδηση: Ευ.Τσακαλώτος: Όλα θα τελειώσουν στις 21 Ιουνίου (video)www.ert.gr

2018-04-27 20:58:56

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ