Πρόωρο τέλος η σεζόν για τον Τιμ

0
19

Πρόωρο τέλος είχε για τον Ντόμινικ Τιμ η εφετινή σεζόν, καθώς όπως επιβεβαίωσε και ο ίδιος με ανάρτησή του στο Twitter δεν θα συμμετάσχει στο US Open, ανανεώνοντας το… ραντεβού του στα κορτ από την ερχόμενη περίοδο.

Ο τραυματισμός του Αυστριακού στο τουρνουά της Μαγιόρκα στον καρμπό, λίγο πριν το Wimbledon, αποδείχθηκε τελικά αρκετά σοβαρός. Ο Τιμν στη διάρκεια της προπόνησης την περασμένη εβδομάδα ένιωσε έντονους πόνους στο χέρι του, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για το υπόλοιπο του 2021.

«Δυστυχώς θα πρέπει να αποσυρθώ από το US Open, ενώ θα απουσιάσω και για το υπόλοιπο του έτους. Είμαι πραγματικά απογοητευμένος που δεν θα μπορέσω να υπερασπιστώ τον τίτλο μου στη Νέα Υόρκη, καθώς δεν κατάφερα να αποθεραπευτώ πλήρως από τον τραυματισμό μου στον καρπό, που με ταλαιπωρεί από τον περασμένο Ιούνιο» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τιμ και προσθέτει:

«Τις τελευταίες 6 εβδομάδες ακολούθησα φαρμακευτική αγωγή, φορούσα τον ειδικό νάρθηκα στον καρπό μου, έκανα όλες τις ασκήσεις προκειμένου να παραμείνω σε καλή κατάσταση πριν μπω σε πρόγραμμα κανονικής προπόνησης.

Η ανάρρωσή μου πήγαινε πολύ καλά, όμως την περασμένη εβδομάδα κατά τη διάρκεια της προπόνησης αισθάνθηκα και πάλι πόνους.

Πήγα αμέσως στους γιατρούς και μετά από μερικές εξετάσεις μου είπαν ότι ο καρπός μου χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να αναρρώσει πλήρως.

Θα συνεχίσω να φοράω τον ειδικό νάρθηκα για μερικές ακόμα εβδομάδες πριν ξεκινήσω και πάλι την προπόνηση με ρακέτα. Ήταν μια δύσκολη απόφαση, αλλά ξέρω ότι αυτό έπρεπε να κάνω. Έχω μια μεγάλη πορεία μπροστά μου και είναι σημαντικό να μην παίρνω ρίσκο. Ελπίζω να καταλαβαίνετε.»