Π. Λαφαζάνης: Πολιτικός χορηγός του Α. Τσίπρα ο Κ. Μητσοτάκης

Συνέντευξη τύπου έδωσε στην Άρτα, ο Γραμματέας του Π.Σ. της ΛΑ.Ε, Παναγιώτης Λαφαζάνης.
Απαντώντας σε ερώτηση για τη συμφωνία με τα Σκόπια, ο Παν. Λαφαζάνης τόνισε: “Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ είναι μια συμφωνία που επιδιώκει να μετατρέψει τη γειτονική χώρα σε πολιτικο-στρατιωτικό ευρωατλατικό οικόπεδο και τα Βαλκάνια σε κηδεμονευόμενη αποικιακή ζώνη.
Αυτή η συμφωνία θα ενισχύει τις απειλές και τις πιέσεις σε βάρος της ασφάλειας της χώρας μας αλλά και της συνεργασίας και της ειρήνης στην περιοχή μας.
Το ΝΑΤΟ, με αυτή τη συμφωνία, θα φέρει τόση ειρήνη, φιλία και συνεργασία ανάμεσα σε Ελλάδα και ΦΥΡΟΜ όση έχει φέρει και στις σχέσεις της Ελλάδας με την Τουρκία, με την τελευταία να προκαλεί, να εκβιάζει και να απειλεί όλο και περισσότερο τη χώρα μας.
Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο Παν. Λαφαζάνης υπογράμμισε ότι “η πρόταση μομφής της ΝΔ στη Βουλή αποτέλεσε “θείο δώρο”του Μητσοτάκη στον Τσίπρα.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ως ο καλύτερος πολιτικός χορηγός του Τσίπρα και μια κυβέρνηση που ξεπουλάει την Ελλάδα. Η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ δεν διέθετε καμιά νομιμοποίηση. Αν η Βουλή απορρίψει την πρόταση μομφής της ΝΔ, τότε ο Αλέξης Τσίπρας θα βρει αφορμή για να ισχυριστεί ότι η Βουλή νομιμοποίησε την απαράδεκτη και βλαπτική για τα εθνικά μας συμφέροντα νατοϊκή συμφωνία, για την οποία ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει μια ευρωατλαντική φιέστα στις Πρέσπες.
Απαντώντας σε άλλη ερώτηση για την παρέμβαση Μπαρμπαρουση στη Βουλή, ο Παν. Λαφαζάνης επεσήμανε: “η χουντική πρόκληση Μπαρμπαρούση δεν συνιστά ατύχημα ούτε “προσωπικό λάθος” αλλά εκφράζει πλήρως τη Χρυσή Αυγή και την στρατηγική της αλλά και γενικότερα τον ακροδεξιό χώρο.
Ποτέ η ακροδεξιά και ο νεοφασισμός δεν είχαν την παραμικρή σχέση με την δημοκρατία και την υπεράσπιση της εθνικής κυριαρχίας και των εθνικών συμφερόντων.
Οι μόνοι που μπορούν να υπερασπίσουν σήμερα την Ελλάδα, τα εθνικά κυριαρχικά μας δικαιώματα, τη δημοκρατία, την εθνική ανεξαρτησία και την προκοπή του λαού είναι η Λαϊκή Ενότητα και ένα μέτωπο αριστερών προοδετιικών πατριωτικών δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων”.www.ert.gr

2018-06-16 11:30:56

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ