Σαγκάη: H Έλενα Κουντουρά εγκαινίασε την τουριστική έκθεση ITB China

Τη σημαντική διεθνή τουριστική έκθεση για τον εξερχόμενο κινεζικό τουρισμό ITB China, που διοργανώνεται στη Σαγκάη 16 με 18 Μαΐου 2018 με τη συμμετοχή εκθετών από 70 χώρες εγκαινίασε, ως επίτιμη προσκεκλημένη, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Η Ελλάδα έχει φέτος ενισχυμένη και δυναμική παρουσία στην ITB China με τη συμμετοχή του ΕΟΤ.
Παρόντες στα εγκαίνια ήταν ο πρέσβης της Ελλάδας στην Κίνα Λεωνίδας Ροκανάς, ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στη Σαγκάη Βασίλης Ξηρός, η αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΟΤ Αγγελική Χονδροματίδου και ο προϊστάμενος του Γραφείου ΕΟΤ Κίνας Γιάννης Πλεξουσάκης.
Η Έλενα Κουντουρά, στο περιθώριο της έκθεσης, παραχώρησε συνέντευξη στο διεθνές κινεζικό τηλεοπτικό δίκτυο CGTN, όπου αναφέρθηκε συνολικά στον κεντρικό σχεδιασμό του Υπουργείου για το δυναμικό άνοιγμα της κινεζικής αγοράς, από την οποία καταγράφηκε αύξηση επισκεπτών 35% την περασμένη χρονιά και αναμένεται νέα αύξηση το 2018 άνω του 50%.
Στο πλαίσιο της επίσκεψής της στη Σαγκάη, η Έλενα Κουντουρά εγκαινίασε το Ελληνικό Πολιτιστικό Κέντρο «Hellas House» σε μία εκδήλωση με πλήθος κόσμου παρουσία του αντιδημάρχου, αρμόδιου για τα θέματα τουρισμού της πόλης, Weng Huahian και της γενικής γραμματέας του Γραφείου Τουρισμού της Σαγκάης Cheng Meihong.
Το «Hellas House» θα προβάλλει ενεργά τον πολιτισμό, τη γαστρονομία, τα προϊόντα και τον τουρισμό της Ελλάδας στο κέντρο της κινεζικής μεγαλούπολης. Την εκδήλωση κάλυψαν τα μεγαλύτερα ΜΜΕ της Σαγκάης με συνεντεύξεις, τόσο στον έντυπο όσο και στον ηλεκτρονικό τύπο.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-05-17 09:48:48

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ