Σαλάχ: «Παίζω καλύτερα μέσα στο Ραμαζάνι, γιατί είμαι πιο καθαρός εσωτερικά»

Σίγουρος ότι το Ραμαζάνι θα τον βοηθήσει περισσότερο στην διάρκεια του τελικού Champions League το Σάββατο, εμφανίστηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ…απαντώντας στις συζητήσεις που γίνονται το τελευταίο διάστημα, σχετικά με την φυσική του κατάσταση στο Κίεβο, εξαιτίας του ιερού μήνα των Μουσουλμάνων.
Όπως είναι γνωστό στο διάστημα αυτό (15 Μαϊου έως 14 Ιουνίου για το τρέχον έτος) οι Μουσουλμάνοι δεν μπορεί να φάνε, να πιούν ή να κάνουν σεξ κατά τη διάρκεια των ωρών της ημέρας. Μία…ιεροτελεστία κατά την οποία πάντως οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να απέχουν.
«Παίζω καλύτερα μέσα στο Ραμαζάνι, γιατί είμαι πιο καθαρός εσωτερικά», παραδέχθηκε ο Μοχάμεντ Σαλάχ στο Radio Marca. Όμως ο Ισπανός διατροφολόγος, Χέσους Μουνιόθ, διαβεβαίωσε ότι «παρόλο που αισθάνονται καθαρότεροι, είναι λιγότερο προετοιμασμένοι για μια σωματική άσκηση. Αν ο Σαλάχ τηρήσει απόλυτα το Ραμαζάνι, οι επιδόσεις του θα είναι χαμηλότερες».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕThe post Σαλάχ: «Παίζω καλύτερα μέσα στο Ραμαζάνι, γιατί είμαι πιο καθαρός εσωτερικά» appeared first on sports.ert.gr.

2018-05-24 13:11:50

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ