Σβίγκου: Η 11η Ιουνίου 2013 είναι βαριά ημερομηνία για την ελληνική κοινωνία, που είδε την ΕΡΤ να κλείνει (audio)

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου  δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου: Η 11η Ιουνίου (2013) είναι μια ημερομηνία βαριά για την ελληνική κοινωνία, που είδε σε ένα βράδυ να κλείνει η δημόσια ραδιοτηλεόραση με εκείνη την αναίσχυντη απόφαση του κου Σαμαρά και το απαράδεκτο διάγγελμα του κου Κεδίκογλου.

Νομίζω ότι οι Έλληνες πολίτες -που είδαν την έλλειψή της μετά από το μαύρο του κου Σαμαρά- στηρίζουν και υπερασπίζονται την δημόσια ραδιοτηλεόραση, την ενημέρωση και τον πολιτισμό που προσφέρει η δημόσια ραδιοτηλεόραση και τα καλύτερα είναι μπροστά μας, δήλωσε η κα Σβίγκου.
Ερωτηθείσα για το πολυνομοσχέδιο η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι, στο εν λόγω πολυνομοσχέδιο αποτυπώνονται οι δεσμεύσεις για την ολοκλήρωση του προγράμματος και είναι δεσμεύσεις της συμφωνίας του 2015, που βασικό τους τμήμα είναι η φορολογία, από τα πιο αρνητικά της συμφωνίας. Το θετικό είναι ότι πρόκειται για τον τελευταίο σταθμό της χώρας από τα μνημόνια και ότι οι θετικές οικονομικές επιδόσεις της χώρας επιτρέπουν και την καθαρή έξοδο της χώρας και τις φορολογικές ελαφρύνσεις του επόμενου διαστήματος, συμπλήρωσε.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλουwww.ert.gr

2018-06-11 12:37:36

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ