Σκότωσε τα ανήλικα παιδιά του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

0
22

Φωτογραφία αρχείου

Βάσιμες υποψίες ότι σκότωσε τα τρία ανήλικα παιδιά του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει έχει η αστυνομία  στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας για έναν 56χρονο, όταν ειδοποιήθηκε από συγγενείς του που είδαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης την αναγγελία του ότι επρόκειτο να αυτοκτονήσει. Τα δύο από τα τρία παιδιά, δίδυμα, ήταν ηλικίας 7 ετών, ενώ το τρίτο 4 ετών.

Το τραγικό γεγονός συνέβη  τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο σε ένα διαμέρισμα στο Ζάγκρεμπ, ενώ τοπικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως πρόκειται για έναν Αυστριακό που ζει στην Κροατία.

Η αστυνομία βρήκε τα πτώματα των τριών παιδιών και τον πατέρα τους σε άσχημη κατάσταση. «Οι γιατροί διαπίστωσαν τον βίαιο θάνατο των παιδιών, ενώ ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να λάβει φροντίδα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο άνδρας επιχείρησε να αυτοκτονήσει παίρνοντας δηλητήριο ή φάρμακα, μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Hina, διευκρινίζοντας πως η μητέρα των παιδιών, πρώην σύζυγος του υπόπτου, δεν βρισκόταν στο Ζάγκρεμπ όταν διαπράχθηκε το έγκλημα.

Προτεινόμενα για εσάς