Σπουδαίο «διπλό» του Απόλλωνα Σμύρνης στο Ηράκλειο

Ο Απόλλωνας Σμύρνης έφυγε με πολύ μεγάλη νίκη (2-0) από το «Θ. Βαρδινογιάννης» απέναντι στον ΟΦΗ, στην αναμέτρηση με την οποία ξεκίνησαν οι κυριακάτικοι αγώνες της 11ης ημέρας στο πρωτάθλημα.

Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» σημείωσε την πρώτη νίκη της ύστερα από δύο μήνες και πήρε σημαντική βαθμολγική ώθηση, φτάνοντας στους 9 βαθμούς και δίνοντας συνέχεια στις καλές εμφανίσεις του.

Η αθηναϊκή ομάδα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό με προβολή του Φατιόν, ύστερα από κόρνερ του Μπεντινέλι και κεφαλιά του Τσιλούλη.

Ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει, ανέλαβε τον έλεγχο και πίεσε, χάνοντας ευκαιρίες με τον Γρίβα στο 27΄ και το 38΄, ενώ ο Απόλλωνας απείλησε στο 42΄, με άστοχο σουτ του Χουχούμη.

Στην επανάληψη, ο Βέρχουλστ σταμάτησε δις (48΄, 50΄) τον Σαρδινέρο , ενώ στο 68΄ έδιωξε με τα πόδια το σουτ του Μπαλογιάννη, διατηρώντας απαραβίαστη την εστία του.

Δύο λεπτά αργότερα η αθηναϊκή ομάδα εδραίωσε τη νίκη της, όταν ο Ντάουντα πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή, προχώρησε και αφού απέφυγε δύο αντιπάλους διπλασίασε με δυνατό σουτ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ