«Στην αγκαλιά του δολοφόνου η μητέρα της Καρολάιν»

Σε μια συγκυρία όπου τα εγκλήματα κατά γυναικών  ανά τον κόσμο προκαλούν αντιδράσεις και διαμαρτυρίες, το έγκλημα κατά της Καρολάϊν, χτύπησαν ευαίσθητες χορδές. 

Στη Βρετανία, η ομολογία του δολοφόνου της Καρολάιν Κράουτς η οποία και γενήθηκε εκεί, καλύφθηκε με εκτενή ρεπορτάζ.

Στη σελίδα του το BBC αναφέρει: «Πώς τα προσωπικά δεδομένα φώτισαν την υπόθεση », ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο smartwatch της άτυχης κοπέλας που έδειξε ότι η καρδιά της εξακολουθούσε να χτυπά τη στιγμή που ο σύζυγός της ισχυρίστηκε ότι δολοφονήθηκε. Επίσης, ο ιχνηλάτης δραστηριότητας στο τηλέφωνό του τον έδειξε να κινείται γύρω από το σπίτι ενώ κατέθεσε ότι ήταν δεμένος.

«Οι ελληνικές αρχές πλησίασαν τον 32χρονο αφού απαθανατίστηκε να αγκαλιάζεται με την μητέρα της αδικοχαμένης στο μνημόσυνο στην Αλόννησο, ζητώντας του να πάει μαζί τους στην Αθήνα. Μόνο όταν έφτασε στην πρωτεύουσα του είπαν ότι ήταν ο ύποπτος», επισημαίνει το BBC.

«Ο σύζυγός του θύματος αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν. Πήγε δακρυσμένος στο μνημόσυνο κρατώντας το παιδί τους», επαναλαμβάνει σε κάθε ωριαίο δελτίο το βρετανικό δίκτυο Sky News.

Ο Guardian  περιγράφει με λεπτομέρειες την υπόθεση μέχρι την «δραματική ανατροπή στην υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα. Ο ένοχος είναι ο 33χρονος σύζυγός της που έχει ομολογήσει την πράξη», συνοψίζει η εφημερίδα επικαλούμενη την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Και στην πρώtη σελίδα της Daily Mail ξεχωρίζει η παρουσία του δράστη στο μνημόσυνο. «Στην αγκαλιά του δολοφόνου της Καρολάιν», είναι ο τίτλος και παρόμοιο είναι το δημοσίευμα της  Telegraph.

Ο Έλληνας σύζυγος της δολοφονημένης Βρετανής Καρολάιν Κράουτς παρηγορεί τη μητέρα της στο μνημόσυνο – ώρες πριν ομολογήσει τελικά πως τη δολοφόνησε μπροστά στο μωρό της. Μετά έπνιξε το σκυλί τους ως μέρος της συγκάλυψης, επισημαίνεται στο άρθρο.

Και οι Τάιμς έχουν ρεπορτάζ για το θέμα με τίτλο: «Έλληνας παραδέχεται πως στραγγάλισε τη σύζυγο του Κάρολαϊν Κράουτς, η οποία ήθελε να τον εγκαταλείψει».

Πηγή: ΕΡΤ