Στον ανακριτή η γιατρός του Λαϊκού για τα αντικαρκινικά

Στον ανακριτή, οδηγείται σήμερα η γιατρός του Λαϊκού Νοσοκομείου, που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα της διακίνησης αντικαρκινικών φαρμάκων.
Εντοπίστηκε και συνελήφθη  στο σπίτι της στο Παγκράτι  καθώς είχε εξαφανιστεί μαζί με τον σύζυγό της,  μετά  την αποκάλυψη του σκανδάλου με το κύκλωμα που έκλεβε αντικαρκινικά φάρμακα από το Νοσοκομείο και τα διακινούσε παράνομα στην Γερμανία.
Η γιατρός   εργαζόταν ως επίκουρος και βοηθός δύο ογκολόγων στο Λαϊκό , φέρεται υπεύθυνη για πλήθος εικονικών συνταγογραφήσεων  μετά  τον εσωτερικό έλεγχο και την έρευνα του ίδιου του νοσοκομείου που ακολούθησε, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.
Ήταν ακόμη ένας τρόπος  απόκτησης αντικαρκινικών φαρμάκων από το κύκλωμα πέρα από την υπεξαίρεση που είχε εξασφαλίσει από τις δύο νοσηλεύτριες
Η συλληφθείσα εξαφανίστηκε μερικές ημέρες από το σπίτι της στο Παγκράτι και στη συνέχεια επέστρεψε σε αυτό, θεωρώντας ίσως ότι δεν θα ξαναπάνε εκεί δεύτερη φορά οι Αρχές.Εκεί την εντόπισαν την Τετάρτη  οι αστυνομικοί και την συνέλαβαν. Οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Παγκρατίου και από εκεί θα οδηγηθεί σήμερα  στον εισαγγελέα. Η έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση συνεχίζεται.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμαwww.ert.gr

2018-05-24 07:53:07

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ