Στους δρόμους οι αγρότες σε όλη τη χώρα

Αγροτικές κινητοποιήσεις, με μπλόκα σε εθνικές οδούς αλλά και συλλαλητήρια, αποφάσισαν οι αγρότες της Θεσσαλίας, κατά την διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στα Φάρσαλα με την συμμετοχή των Ενωτικών Ομοσπονδιών και των αγροτικών συλλόγων.

Στο επίκεντρο των κινητοποιήσεων θα είναι η Θεσσαλία όπου οι παραγωγοί από την Καρδίτσα θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους το μεσημέρι στον αυτοκινητόδρομο Ε65, ενώ οι συνάδελφοί τους από την Λάρισα θα στήσουν μπλόκα την ίδια ώρα σε Τύρναβο, Φάρσαλα και Πλατύκαμπο.

Παράλληλα, μπλόκα πρόκειται να στηθούν μόνο στη Μεσσήνη (σταθμός Μεσσήνης και στο Ηράκλειο Κρήτης(Πραιτώρι). Πάντως, οι παραγωγοί θα συνεχίσουν τις συνελεύσεις τις επόμενες ημέρες όπου θα φανεί κατά πόσο θα έχουν τη διάθεση να συμμετάσχουν και άλλοι στις κινητοποιήσεις.

Ο στόχος της Συντονιστικής Επιτροπής είναι να πραγματοποιηθεί μια πολύ δυναμική κινητοποίηση στη διεθνή έκθεση «Agrotica» στην Θεσσαλονίκη την 1η Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγρότες ζητούν λύσεις και ικανοποίηση των αιτημάτων τους από την κυβέρνηση, θέτοντας στο επίκεντρο του διεκδικητικού τους πλαισίου το κόστος παραγωγής, τις τιμές των προϊόντων τους, τα φάρμακα, τα λιπάσματα, αλλά και τα ζητήματα που αφορούν τον ΕΛΓΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ