Στο Βαλδεμπέμπας μεταφέρεται η έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, έγραψε στα μέλη του συλλόγου, ανακοινώνοντας ότι τις προσεχείς ημέρες θα αξιολογηθούν «διάφορες» και «διαφορετικές επιλογές» σχετικά με την επιστροφή χρημάτων στους κατόχους διαρκείας που δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της ομάδας, λόγω της πρόβλεψης που απαγορεύει στους θεατές να μπουν στα στάδια.

Σύμφωνα με τη Marca, ο Πέρεθ έχει δηλώσει ότι τα υπόλοιπα παιχνίδια της La Liga θα παιχτούν από την ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν στο έδαφος του γηπέδου «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», στο Βαλδεμπέμπας, προκειμένου να προχωρήσει η ταυτόχρονη ανάπτυξη των ανακαινίσεων στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», την ιστορική έδρα της Ρεάλ.

«Θέλω να ευχαριστήσω και να εκφράσω την προσωπική ευγνωμοσύνη μου στα μέλη που, με τη γενναιοδωρία τους, υποστήριξαν το σύλλογο, παραιτούμενοι από τα δικαιώματα που απορρέουν από τη διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας», έγραψε ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας.

«Τις επόμενες μέρες θα λάβετε μια επικοινωνία με τις διάφορες επιλογές που προσφέρονται στους συνδρομητές για να αντισταθμίσουν το ποσό των αγώνων της τρέχουσας σεζόν που, όπως αναμενόταν, θα διεξαχθούν πίσω από κλειστές πόρτες. Για το λόγο αυτό, πήραμε την απόφαση να παίξουμε στο γήπεδο “Ντι Στέφανο”, στην “πόλη μας”».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ