Συγκλονίζει το δράμα των τεσσάρων παιδιών στη Λέρο-Στην ανακρίτρια Κω το ζευγάρι (video)

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες έρχονται στη δημοσιότητα από το φρικιαστικό περιστατικό της Λέρου. Οι απάνθρωποι γονείς που κακοποιούσαν βάναυσα τα παιδιά τους προκαλούν ανατριχίλα με τις αποκαλύψεις στους αστυνομικούς αλλά και τα -σε βάρος τους- στοιχεία, ενώ αυτήν την ώρα απολογούνται στην ανακρίτρια της Κω.

Ο εισαγγελέας  στον οποίο προσήχθησαν προχθές άσκησε εναντίον τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος.
Εν τω μεταξύ, το νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι πριν από ένα χρόνο η ανήλικη κόρη του ζευγαριού, είχε υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο, κατόπιν Εισαγγελικής Παραγγελίας, όπου δεν είχε προκύπει κάποιο παθολογικό πρόβλημα.
Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Η ανήλικη Μ.Δ προ έτους προσήλθε στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» κατόπιν Εισαγγελικής Παραγγελίας για παιδοψυχιατρική εκτίμηση και πλήρη ιατρικό έλεγχο, κατόπιν εκθέσεως της Κοινωνικής Υπηρεσίας Κ.Θ.Κ.Υ. Λέρου.
Κατά το διάστημα της νοσηλείας της ανήλικης στο Νοσοκομείο από τον ιατρικό έλεγχο δεν προέκυψε κάτι το παθολογικό. Από την παιδοψυχιατρική αξιολόγηση διαπιστώθηκαν συνθήκες ενδοοικογενειακής δυσλειτουργίας, μη συνδεόμενες με ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης.
Το παιδί επέστρεψε στο οικογενειακό περιβάλλον με τη σύμφωνη γνώμη της Εισαγγελίας Κω σε συνεργασία με την Κοινωνική Υπηρεσία της Λέρου και με την προϋπόθεση η ανήλικη να παρακολουθείται από Ψυχολόγο και η οικογένεια να βρίσκεται υπό την εποπτεία της Κοινωνικής Υπηρεσίας Λέρου».
Πηγή: ΕΡΤ, ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-05-31 19:25:31

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ