Συγχαρητήριο μήνυμα για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

0
71

“Ο κόπος και οι προσπάθειες ανταμείβονται”
Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Σιθωνίας για τους επιτυχόντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Τους επιτυχόντες σε Σχολές και Τμήματα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης συγχαίρει ο Δήμαρχος Σιθωνίας, Κυπαρίσσης Ντέμπλας, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής από το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Όπως υπογραμμίζει -μεταξύ άλλων- ο κ. Ντέμπλας, η σχολική χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη για τους υποψήφιους, οι οποίοι κλήθηκαν να προετοιμαστούν εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου

“Αγαπητοί νέοι και νέες,

οι σημερινές ανακοινώσεις των βάσεων εισαγωγής δίνουν τέλος στην αγωνία σας για το μέλλον και ταυτόχρονα σηματοδοτούν για εσάς ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Ένα καινούργιο ταξίδι στον κόσμο της μάθησης, το οποίο θα σας δώσει το εισιτήριο για το αύριο και την παρουσία σας στην κοινωνία και την αγορά εργασίας.
Θα ήθελα να σας συγχαρώ για την επιτυχία σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, ενός στόχου δύσκολου και απαιτητικού ως προς την επίτευξή του. Όλους τους προηγούμενους μήνες, αφιερώσατε πολύτιμο χρόνο στην προετοιμασία σας, με ατέλειωτες ώρες προσωπικής μελέτης, ώστε να ριχτείτε στη «μάχη» των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Η σχολική χρονιά που πέρασε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς ως υποψήφιοι κληθήκατε να προσαρμοστείτε στα πρωτόγνωρα δεδομένα που δημιούργησε η υγειονομική κρίση του κορωνοϊού. Ωστόσο, έφτασε η στιγμή όπου ο κόπος και οι προσπάθειες ανταμείβονται.
Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους γονείς σας, οι οποίοι μοιράζονται μαζί σας τις αγωνίες σας και έχουν καθοριστική συμβολή -ηθική και υλική- στην επιτυχία σας.
Ανάλογες είναι οι ευχές και οι ευχαριστίες μου προσωπικά στον κάθε εκπαιδευτικό, που έχει επωμιστεί το βάρος της μετάδοσης των γνώσεων και συχνά συναντά διάφορες δυσκολίες στην άσκηση του λειτουργήματός του.
Κλείνοντας, για όσους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, θα ήθελα να επισημάνω ότι υπάρχουν πολλές άλλες ευκαιρίες και εναλλακτικές επιλογές για το επαγγελματικό και όχι μόνο μέλλον τους, καθώς και ότι δεν έχει χαθεί τίποτα”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ