Συμμετοχή των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών στην απεργία της 30 Μάη

Τη συμμετοχή του στην απεργία της 30 Μάη αποφάσισε ο χώρος των εκπαιδευτικών και με ανακοινώσεις τους οι ομοσπονδίες του χώρου, το γνωστοποιούν στα μέλη τους.
«Συμμετέχουμε μαζικά στην Απεργιακή Συγκέντρωση στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 πμ», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΛΜΕ (ομοσπονδία λειτουργών μέσης εκπαίδευσης) και συμπληρώνει «Στις 30 του Μάη οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους εργαζόμενους στον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα απεργούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας και να σταματήσουμε τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων».
Η Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. (ομοσπονδία λειτουργών τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης) «καλεί τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα», επισημαίνοντας πως  «Οι ομοσπονδίες και τα συνδικάτα διαδηλώνουν στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00».
Το ΔΣ της ΟΙΕΛΕ (ομοσπονδία ιδιωτικών εκπαιδευτικών λειτουργών Ελλάδας) αναφέρει μεταξύ άλλων (διαβάστε το πλήρες κείμενο και το απεργιακό πλαίσιο) ότι: «Σύμφωνα με την απόφαση που πάρθηκε κατά πλειοψηφία, η ΟΙΕΛΕ συμμετέχει στην απεργία των συνδικάτων της 30ης Μαΐου και καλεί τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή για να καταγραφεί η αντίθεση του κλάδου μας στη συνέχιση μιας σκληρής αντεργατικής πολιτικής που ψαλιδίζει εισοδήματα και δικαιώματα, που φτωχοποιεί έτι περαιτέρω τους αδύναμους, που διογκώνει τις ανισότητες».www.ert.gr

2018-05-24 18:36:41

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ