Συνάντηση Λιόλιου με τους αδελφούς Αγγελόπουλους στην ΕΟΚ

0
19

Με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο συναντήθηκαν σήμερα οι ιδιοκτήτες και πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν θέματα που αφορούν το ελληνικό μπάσκετ, με τους ηγέτες της πειραϊκής ομάδας να υπογραμμίζουν την ικανοποίησή τους για την αλλαγή στην ηγεσία της Ομοσπονδίας, που συντελεί στη θεαματική βελτίωση των σχέσεων με την ΕΟΚ.

«Είχα τη χαρά σήμερα να με επισκεφτούν οι ιδιοκτήτες του οργανισμού του Ολυμπιακού, ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας, όχι μόνο της μπασκετικής κοινωνίας αλλά της κοινωνίας της Ελλάδας. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος», δήλωσε ο κ. Λιόλιος.

«Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία, γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα του χώρου του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπούν επάξια όχι μόνο στον ευρωπαϊκό χώρο αλλά παράλληλα αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τις Εθνικές ομάδες να προχωρήσουν ώστε να είναι οι καλύτερες στην Ευρώπη».

Για να καταλήξει λέγοντας: «Και όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στα επόμενα βήματά μας ακόμα και στον κόσμο. Σας ευχαριστώ και να ξέρετε είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στον χώρο. Η ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες τις ομάδες. Φαντάζομαι και εγώ ως πρόεδρος είμαι ευπρόσδεκτος στον χώρο τον δικό σας».

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δήλωσε: «Είχαμε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα, για κάποια πράγματα του παρελθόντος αλλά κυρίως για το μέλλον και το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Μιλήσαμε και για θέματα Εθνικής, για θέματα μπάσκετ γενικά. Ο τρόπος σκέψης του κ. Λιόλιου είναι δομημένος, έχει όραμα και πλάνο. Φεύγω πολύ θετικά από τη σημερινή συνάντηση. Θα ερχόμαστε νωρίτερα, πιο συχνά, σε καλό πνεύμα, δεν θα κάνουμε τόσα χρόνια να ξαναέρθουμε».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, από την πλευρά του, είπε: «Ήρθαμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Νομίζω οι ιδέες του είναι πολύ καλές και πρωτοποριακές. Υπάρχει συναντίληψη σε πολλά θέματα και ταύτιση απόψεων. Είναι μία νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είναι αλήθεια ότι είχαμε να έρθουμε πολλά χρόνια, τους λόγους τους γνωρίζετε, υπάρχει νέο κλίμα και αέρας, μαζί και αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ, όχι μόνο του Ολυμπιακού».