Συνάντηση του Σπύρου Καπράλου με τον υποψήφιο πρόεδρο της FINA

Ο γενικός γραμματέας της Ολυμπιακής Επιτροπής του Κουβέιτ και υποψήφιος πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Υγρού Στίβου (FINA), Χουσάιν Αλ-Μουσάλαμ, επισκέφτηκε την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Κυριάκο Γιαννόπουλο.

Τους υποδέχθηκε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ και μέλος της ΔΟΕ, Σπύρος Καπράλος, μαζί με τον γενικό γραμματέα, Μανώλη Κολυμπάδη.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και ο κ. Καπράλος συζήτησε με τον κ. Αλ-Μουσάλαμ τη στενότερη συνεργασία της Ελλάδας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία Υγρού Στίβου, ενόψει της επικείμενης εκλογής του στην προεδρία της FINA.

«Τον γνωρίζω πολλά χρόνια και μας είπε ότι επισκέφτηκε τη χώρα μας γιατί έχει σημαντικό ρόλο στο παγκόσμιο Ολυμπιακό κίνημα. Επίσης εξέφρασε την ικανοποίηση για το γεγονός ότι η νέα διοίκηση της ΚΟΕ αποτελείται από ανθρώπους του υγρού στίβου με δυνατότητες που θέλουν να προσφέρουν. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε και στο μέλλον μία άκρως εποικοδομητική συνεργασία», είπε ο κ. Καπράλος.

Tον Χουσάιν Αλ-Μουσάλαμ συνόδευε ο αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής του Καζακστάν και μέλος του Bureau της FINA, Αντρέ Κριούκοφ, ενώ στη συνάντηση παρέστη ο α΄ αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Λεωνίδας Αθανασιάδης και η πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Κέλυ Αραούζου, που είναι εκπρόσωπος των αθλητών στο Διοικητικό Συμβούλιο.