Συνέδριο την Πέμπτη για τις «Προκλήσεις Δικαίου στην Ευρώπη του Μέλλοντος»

Συνέδριο στη Ρωμαϊκή Αγορά, με τίτλο «Προκλήσεις Δικαίου στην Ευρώπη του Μέλλοντος», με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιουλίου και ώρα 20:00. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με στόχο την προώθηση της αρχής του κράτους δικαίου στο πλαίσιο της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης και το συνδιοργανώνουν το υπουργείο Εξωτερικών, υπό τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, σε συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου (EPLO) και την Περιφέρεια Αττικής.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, ο διευθυντής του EPLO, καθηγητής Σπυρίδων Φλογαΐτης, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο Ιταλός Συνταγματικός Δικαστής και πρώην πρωθυπουργός, Τζουλιάνο Αμάτο και ο Επίτροπος Δικαιοσύνης της ΕΕ, Ντιντιέ Ρέιντερς.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί απευθείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης https://www.facebook.com/events/402000511166525/?ref=newsfeed

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.