Συνέχισαν με το απόλυτο Μίλαν και Ρόμα

«Τρία στα τρία» για τη Ρόμα στο εφετινό πρωτάθλημα της Serie A, με τους «τζαλορόσι» να κάμπτουν στις καθυστερήσεις την αντίσταση της φιλοξενούμενης Σασουόλο με 2-1 (37΄ Κριστάντε, 90+1΄ Ελ Σαραουΐ – 57΄ Ντούριτσιτς), για την 3η αγωνιστική.

«Ηρωας» των Ρωμαίων ο Ελ Σαραουΐ, ο οποίος στο 90+1΄ έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» για την ομάδα του, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Ο Γιώργος Κυριακόπουλος πέρασε αλλαγή για τη Σασουόλο στο 89΄ αντικαθιστώντας τον Μπόγκα.

Το ματς ήταν ιστορικό για τον τεχνικό της Ρόμα, Ζοζέ Μουρίνιο, καθώς ήταν το 1.000ό στην καριέρα του διάσημου Πορτογάλου.

Βίοι παράλληλοι, η Μίλαν σημείωσε την τρίτη συνεχή νίκη της στη Serie A σε ισάριθμους αγώνες, αφού επικράτησε 2-0 της Λάτσιο στο Σαν Σίρο, χάρη σε τέρματα του Λεάο στο 45΄ και του Ιμπραϊμοβιτς στο 67΄, στην επιστροφή του Σουηδού επιθετικού στη δράση τέσσερις μήνες μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο.

Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων του Α΄ ημιχρόνου ο Κεσί έχασε πέναλτι για τη Μϊλαν. Και τα δύο τέρματα των Μιλανέζων επιτεύχθηκαν χάρη σε ασίστ του Ρέμπιτς προς τους δύο σκόρερ.