Συνεδριάζει για τις 5 αλλαγές η Super League

Την ερχόμενη Τρίτη (18/08) θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης το διοικητικό συμβούλιο της Super League, όπως ανακοίνωσε ανήμερα της γιορτής της Παναγίας (15/08) ο συνεταιρισμός.

Ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν τη συνεδρίαση είναι το ερώτημα που έθεσε ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναφορικά με τον αριθμό των αλλαγών στο νέο πρωτάθλημα, δηλαδή αν θα διατηρηθούν οι πέντε αλλαγές -μέτρο που τέθηκε σε ισχύ λόγω κορωνοϊού- ή αν θα υπάρξει επιστροφή στην… κανονικότητα και τις τρεις αλλαγές.

Επίσης θα συζητηθεί η σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης, προκειμένου να εγκριθούν οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων της νέας σεζόν στη Super League για άνδρες και νέους.

Η σχετική ανακοίνωση της Super League έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 18/8/2020 στις 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1. Εγγραφή ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως μέλους του συνεταιρισμού.

2. Σύγκληση έκτακτης Γ.Σ. προς έγκριση προκηρύξεων πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

3. Θέματα διοργάνωσης πρωταθλημάτων Super League 1 ανδρών και νέων, αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

4. Απόφαση για τον αριθμό αλλαγών στο επόμενο πρωτάθλημα Super League 1 ανδρών, αγωνιστικής περιόδου 2020-21 (ερώτημα κ. Clattenburg).

5. Διάφορα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ