ΣΥΡΙΖΑ: Η ακαταμάχητη αδυναμία σε αδήλωτες offshore ενώνει την ηγεσία της ΝΔ

«Τουλάχιστον βρήκαμε αυτό που ενώνει την ηγεσία της ΝΔ: Όχι δεν είναι οι κοινές ιδέες, αλλά οι κοινές συνήθειες στη φοροαποφυγή. Η ακαταμάχητη αδυναμία τους σε αδήλωτες offshore » αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, «σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», ο Α. Γεωργιάδης φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης επί 10 χρόνια εξωχώριας εταιρίας, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία που το απαγορεύει σε πολιτικά πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα ‘ξεχνούσε’ να δηλώνει την εταιρεία, ως όφειλε, στο πόθεν έσχες του».
«Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ζητήσουμε από τον λαλίστατο κ. Γεωργιάδη να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την αδήλωτη εξωχώρια» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία επισημαίνεται επίσης: «Όταν όμως έχουμε χάσει το μέτρημα από τις αδήλωτες offshore της ηγεσίας της ΝΔ και έχει περάσει μια βδομάδα εκκωφαντικής σιωπής του αρχηγού της για τον χρηματοδότη της offshore της συζύγου του, τι να περιμένουμε από τον αντιπρόεδρο…Τουλάχιστον βρήκαμε αυτό που ενώνει την ηγεσία της ΝΔ: Όχι δεν είναι οι κοινές ιδέες, αλλά οι κοινές συνήθειες στη φοροαποφυγή. Η ακαταμάχητη αδυναμία τους σε αδήλωτες offshore».
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕwww.ert.gr

2018-04-29 09:16:19

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ