«Τέλος» από τον Παναθηναϊκό ο Μολό

Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Isnatgram ο Γιοάν Μολό.

Το συμβόλαιο του Γάλλου δεξιού μπακ ολοκληρώνεται και τυπικά στο τέλος του μήνα και δεν θα ανανεωθεί. Μετά και την απόκτηση του Κώτσιρα ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι ο Μολό δεν είχε θέση στην ομάδα, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει την αποχώρησή του.

Ο παίκτης ήρθε στον Παναθηναϊκό το 2019, αλλά για ένα μ εγάλο διάστημα δεν μπορούσε να βρει θέση στο αρχικό σχήμα των «πρασίνων». Τoν Ιανουάριο του 2020 δόθηκε δανεικός στην Ορλεάν και επέστρεψε το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. ΟΙύτε με τον Πογιάτος κατάφερε να καθιερωθεί, ωστόσο, η έλευση του Λάζλο Μπόλονι άλλαξε τα δεδομένα.

Ο Μολό έγινε βασικός επί των ημερών του Ρουμάνου προπονητή, πραγματοποιώντας το τελευταίο εξάμηνο εξαιρετικές εμφανίσεις. Παρ΄ όλα αυτά δεν κατέστη δυνατό ν΄ ανανεωθεί η συνεργασία του με τους πράσινους.

Η ανάρτησή του: «Σήμερα είναι μια δυσάρεστη μέρα αλλά θα ήθελα να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Θα ήθελα να πω ένα “ευχαριστώ” στον Παναθηναϊκό.

Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά το φινάλε ήταν ακριβώς αυτό που πραγματικά είμαι. Ευχαριστώ για το προνόμιο να παίξω με αυτή τη φανέλα και τον κόσμο και τους ανθρώπους της ομάδας για τις κατευθύνσεις που μου έδωσαν.

Μπορεί ορισμένες φορές το να δίνεις το 150% να μην είναι αρκετό, όμως δεν μετανιώνω για τίποτα. Έδωσα και την ψυχή μου και κλείνει αυτό το κεφάλαιο περήφανος.

Ήταν δύσκολος και μακρύς δρόμος όμως έδειξα σε όλους πως όταν έχουμε αποφασιστικότητα δεν μας σταματάει κανείς. Ευχαριστώ τον Θεό για την πίστη που μου έδειξε κάθε μέρα όταν δεν με πίστευαν.

Θα συνεχίσω να παλεύω για το όνειρό μου, είναι δύσκολο να πω “αντίο”, οπότε θα πω εις το επανιδείν… Εύχομαι να λάμψει ξανά η πράσινη φανέλα».