Ταυτοποίηση κι άλλου ατόμου για την επίθεση σε βάρος του Γ. Μπουτάρη

Ακόμη ένα άτομο, , το 12ο συνολικά, ταυτοποιήθηκε για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, το προηγούμενο Σάββατο, στη διάρκεια εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων. Πρόκειται για έναν 22χρονο εις βάρος του οποίου καταλογίζονται τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης και της εξύβρισης. Η έρευνα των αστυνομικών αρχών για την υπόθεση συνεχίζεται.

Τρεις νέες ταυτοποιήσεις για την επίθεση στον Γ. Μπουτάρη

Η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης χθες ταυτοποίησε άλλα τρία άτομα, ηλικίας 34, 20 και 21 ετών, που φέρονται να εμπλέκονται στην άγρια επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.
Για όσους ταυτοποιήθηκαν μετά την παρέλευση του αυτοφώρου θα σχηματιστεί ειδική δικογραφία που θα σταλεί αρμοδίως στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για να οριστεί τακτική δικάσιμος.
Από τα βίντεο που εξετάζει η αστυνομία, προκύπτει ότι ο 44χρονος αστυνομικός, που ταυτοποιήθηκε μαζί με άλλα δύο άτομα την περασμένη Πέμπτη, υπηρετεί σε υπηρεσία γραφείου στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει άμεση συμμετοχή στην επίθεση του δημάρχου, ωστόσο εμφανίζεται να είναι στην ομάδα εκείνων που παρακινούν το πλήθος να επιτίθεται  στον δήμαρχο.
Επιπλέον, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξετάζει τη στάση την οποία τήρησαν άλλοι 4 αστυνομικοί, με πολιτικά, οι οποίοι ήταν στο σημείο της επίθεσης αλλά δεν παρενέβησαν στο επεισόδιο και απλά παρακολουθούσαν τα τεκταινόμενα.
Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΕΡΤ3, Ρεπορτάζ Όλγα Δαδίνη-Χιωτέρηwww.ert.gr

2018-05-27 07:30:41

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ