«Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ για να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία»

Με μία συγκλονιστική ανάρτηση στα social media, ο Εμμανουήλ Καραλής, ανακοίνωσε ότι σταματάει για λίγο καιρό από τους αγώνες, προκειμένου να βοηθήσει την ψυχική του υγεία.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, πρόσφατα έπαθε κρίση πανικού και «βυθίστηκε στο άγχος και την κατάθλιψη».

Όπως ανέφερε ο αθλητής του άλματος επί κοντώ, 

«Μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια της σεζόν στον κλειστό στίβο, ακολούθησαν μια σειρά από περιστατικά που κατάφεραν να μειώσουν εντελώς το ηθικό μου.

Για πρώτη φορά φέτος έπαθα μια πλήρη κρίση πανικού που κατά συνέπεια με έκανε να βυθιστώ στο άγχος και την κατάθλιψη για αρκετό καιρό. Πίεσα τον εαυτό μου πολύ σκληρά για να ανατρέψω αυτήν την κατάσταση, αλλά αυτό έκανε τα πράγματα χειρότερα και ατυχή, ο κακός Manolo κυριάρχησε και ανέλαβε.

Ανάγκασα τον εαυτό μου να συνεχίσει τη σεζόν και προσπάθησα να είμαι θετικός και να απολαμβάνω τους αγώνες όπως κάνω, αλλά πάντα ένιωθα χαμένος και χωρίς κίνητρο.

Είμαι κουρασμένος και νιώθω εντελώς εξαντλημένος. Τελειώνω τη σεζόν μου εδώ. Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση και πρέπει να επικεντρωθώ στην ψυχική μου υγεία για λίγο. Πρέπει να κάνω ένα διάλειμμα για να ανακτήσω το χαμόγελό μου». 

Υπενθυμίζεται ότι ο αθλητής έμεινε εκτός τελικού στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, ενώ τον Ιούλιο δεν μπόρεσε να βρει τα καθαρά άλματα που θα ήθελε στον προκριματικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. 

naftemporiki.gr