Τζαβάρας: Να αλλάξει η νομοθεσία για τις βουλευτικές εκλογές (audio)

Στην Β΄Αθηνών για να είναι κάποιος υποψήφιος πρέπει να έχει στην διάθεσή του τέτοια μέσα, ώστε ο αγώνας είναι άνισος, και δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, δήλωσε στο Πρώτο Πρόγραμμα και στους Ανδρέα Παπασταματίου και Στεφανία Χαρίτου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας, αναφερόμενος στο σπάσιμο της Β΄Αθήνας σε τρεις εκλογικές περιφέρειες.

Αλλά είναι μια πονηριά την οποία μετέρχεται η κυβέρνηση, γιατί προφανώς δεν έρχεται μόνη της αυτή η ρύθμιση με σκοπό να αλλάξει το τοπίο, για αυτό οφείλει η ΝΔ να είναι προσεχτική, πρόσθεσε. Η κυβέρνηση δεν μας έχει πείσει ότι έχει τις αγαθότερες προθέσεις. σημείωσε. Πάντως είναι ανάγκη να αλλάξει η νομοθεσία που έχει σχέση με τις βουλευτικές εκλογές και να γίνει πιο δημοκρατική. Η κυβέρνηση έχει ξεκινήσει ήδη την συζήτηση περί του χρόνου των εκλογών, υποστήριξε.
Σε ό,τι αφορά τα εσωκομματικά προβλήματα στη ΝΔ εξαιτίας των εκλογικών λιστών ο βουλευτής της ΝΔ υπογράμμισε ότι και η ΝΔ αλλά και όλα τα κόμματα έχουν ιστορική υποχρέωση δημοκρατική να βοηθήσουν στην ανανέωση της πολιτικής, η οποία θα γίνει από την ανανέωση των ιδεών. Την πολιτική πρέπει εμείς οι ίδιοι να την προστατέψουμε από τα κουτσομπολιά, γιατί αλλιώς δεν είναι πολιτική, είναι παραπολιτική, επεσήμανε ο κος Τζαβάρας.
Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα
Επιμέλεια: Αλέκα Σταυροπούλουwww.ert.gr

2018-05-08 09:58:37

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ