Τζανακόπουλος στην ΕΡΤ για ΠΓΔΜ: Ευελπιστούμε αλλά πρέπει να είμαστε υπομονετικοί (video)

Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί για να υπάρξει μια καλή συμφωνία, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος επαναλαμβάνοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία αν δεν συμφωνηθούν όλα.

Κανείς δεν μπορεί να προεξοφλεί το αποτέλεσμα, σε ένα τόσο κομβικό σημείο, είπε ο κ. Τζανακόπουλος στην εκπομπή «Απευθείας». Η συμφωνία εάν έρθει θα δημιουργήσει ευρύτερες πολιτικέ συγκλίσεις και συναινέσεις. Επιδιώκουμε μια συμφωνία με σύνθετη ονομασία έναντι όλων. Και η θέση του προέδρου των ΑΝΕΛ και υπουργού Εθνικής Άμυνας δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στην κυβερνητική συνοχή, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Χαρακτήρισε ως όμηρο ακροδεξιών πολιτικών τον πρόεδρο της ΝΔ και είπε ότι αν στη ΝΔ δεν υπηστηρίξουν τη συμφωνία θα είναι ανακόλουθο με την πολιτική τους ιστορία. Η ΝΔ αποφεύγει την πολιτική τοποθέτηση, πρόσθεσε ο κ. Τζανακόπουλος.
Για την μεταμνημόνιο περίοδο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι το 2018 μπορεί να δημιουργηθεί δημοσιονομικός χώρος ικανός για τη στήριξη της κοινωνίας. Το τυχόν υπερπλεόνασμα για το 2018 θα μπορεί να δοθεί πάλι στην κοινωνία όπως συνέβη με τις δύο προηγούμενες χρονιές, αν και ακόμη είναι νωρίς, όπως είπε ο κ. Τζανακόπουλος.
Πηγή: ΕΡΤ, ert.grwww.ert.gr

2018-05-29 10:46:53

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ