Την μεγάλη του ανησυχία για την εγκληματικότητα στην πόλη εξέφρασε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Ζέρβας

Την μεγάλη του ανησυχία για την εγκληματικότητα στην πόλη εξέφρασε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Στις ανακοινώσεις του υποστήριξε ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛΑΣ ζητώντας συνεχώς ενίσχυση των περιπολιών και των αστυνομικών δυνάμεων.

Παράλληλα έκανε αναφορά στις καλές δράσεις που μπορούν να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου φέρνοντας για παράδειγμα το Χριστουγεννιάτικο Χωριό σημειώνοντας ότι δείχνει «πώς να καταστήσουμε έναν χώρο ως αφιλόξενο για την μικροεγκληματικότητα».

Στην συνέχεια έδωσε συγχαρητήρια στην δημοτική αστυνομία για τις επιτυχίες της τόσο στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου όσο και στην καταπολέμηση του εμπορίου και τον έλεγχο της παράνομης στάθμευσης. Ο Κ. Ζέρβας έκανε λόγο για συστηματική δουλειά και εγρήγορση τονίζοντας πως η δημοτική αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης είναι ένα πετυχημένο παράδειγμα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ