Την Παρασκευή 29/6 το διοικητικό συμβούλιο της Super League

Ανακοινώθηκε από τη Super League πως αύριο(29/6, 16:00) θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο στα γραφεία της για κρίσιμα θέματα.
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, κατέθεσε χθες την τελική του πρόταση στις ομάδες της Super League, για τη δημιουργία ενός «οικονομικά βιώσιμου οικοδομήματος, με σκοπό τη σταθερή χρηματοδοτική ροή, την εξέλιξη των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και την παραγωγή θεάματος.»
Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε ότι αύριο θα πραγματοποιηθεί διοικητικό συμβούλιο, ώστε να αξιολογηθεί η πρότασή του αναφορικά με την αναδιάρθρωση, ενώ φυσικά θα γίνει κουβέντα για τα τηλεοπτικά, καθώς επτά ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει τηλεοπτικό πάροχο για τη νέα σεζόν.
Η ανακοίνωση:
«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή, 29/6/2018 στις 16:00 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Το μόνο θέμα ημερήσιας διάταξης έχει ως ακολούθως:
Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί της πρότασης του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού η οποία παρουσιάστηκε στις ΠΑΕ – μέλη του συνεταιρισμού την Τετάρτη 27/6/2018 και επί κάθε σχετικού ζητήματος αναφορικά με τη διάρθρωση του πρωταθλήματος της Super League και με ραδιοτηλεοπτικά δικαιώματα των οικείων αγώνων για τις επόμενες αγωνιστικές περιόδους.
Σημειώνεται ότι η δια της παρούσης σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου γίνεται επί τη βάσει συντετμημένης προθεσμίας είκοσι τεσσάρων (24) ωρών, σύμφωνα με το άρθρο 20 παρ. 1 του καταστατικού, λόγω της εξαιρετικά επείγουσας και άμεσης ανάγκης διευθέτησης των οικείων ζητημάτων και της επιβεβλημένης άμεσης επεξεργασίας της πρότασης του Υφυπουργού.»

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕsports.ert.gr.

2018-06-28 12:30:13

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ